ZZ Hombres

Idéen om et ZZ Top Tribute Band, startede helt tilbage i 1980, da ZZ Top leverede en kanon koncert i ’’Rockpalast’’. Vi var mange der faldt pladask, for ”That Little Ol Band” from Texas.

I Midten af 70erne havde vi et lille band, ”714” som var reduceret fra 4 til 3 mand, så det var helt oplagt at spille ZZ Top numre, som vi var vilde med.

Bandet skiltes midt 80erne. Flyttede til forskellige dele af landet, og spillede i forskellige bands, de næste mange år.

”Tobakken” afholdt på et tidspunkt en 25 års jubilæums koncert, for gamle lokale band fra 70/80erne. Her blev ”714” gendannet, med de originale medlemmer Anders Beich Jan Hamann og Jørgen Egebæk.

Det blev kun, til den ene koncert, men idèen var tændt igen, så efter lang tid i ca. 2014, mødtes Jan Hamann Gert Grandt og Jørgen Egebæk til en seriøs snak, om at danne et ZZ Top Tribute Band.

Med forskellige trommeslagere som Martin Helsing og senere Anders Bjelke, begyndte bandet at finde sin form, som blev til ZZ Hombres.

I 2018 fik bandet ny mand bag trommerne, Matthew Anyanwu og i 2019 ny bassist Peter Jakobsen.

ZZ Hombres er i dag toptunet, og så klar til at hylde ” That Little Ol Band” from Texas og spiller rundt om i hele landet på Bla. spillesteder – træf – festivaler – byfester osv.

Bandet:

Gert Bachmann Grant: Guitar – Vokal

Jan Hamann: Guitar – Kor

Peter Jakobsen: Bas – Kor

Matthew Anyanwu: Trommer

GERT GRANDT
Vockl & Guitar

JAN HAMANN
Guitar & Kor

PETER JAKOBSEN
Bas & Kor

MATTHEW ANYANWU
Trommer

BOOKING